Akılcı İlaç Kullanımı ve Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Eğitimi Yapıldı

Aile hekimlerine ve Aile Sağlığı Elemanlarına yönelik düzenlediğimiz akılcı ilaç kullanımı ve koruyucu ağız ve diş sağlığı uygulamalarına yönelik eğitim seminerimize İl Sağlık Müdürümüz sayın Dr. Mustafa Uzun, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterimiz sayın Dr. Mustafa Boyabatlı, idarecilerimiz, aile hekimlerimiz ile aile sağlığı elemanları katıldı.

29 Nisan 2016 tarihinde Kırıkkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda Doç. Dr. Serdar GÜL ve Dt. Elif Ülkü Demir ŞERAN tarafından ”Akılcı İlaç Kullanımı ve Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri’’ konulu hizmet içi eğitim düzenlenmiş olup 89 Aile Hekimi ve 80 Aile Sağlığı Elemanı eğitime katıldı.

Halk Sağlığı Müdürlüğümüzün düzenlediği ”Akılcı İlaç Kullanımı Ve Koruyucu Ağız Ve Diş Sağlığı Hizmetleri” konulu eğitimlerin öğleden sonraki oturumunda İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender GÜNGÜNEŞ katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.

akilci1 akilci2 akilci3 akilci4 akilci5 akilci6