Kırıkkale Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları

Dr.Hakan KILIÇ
Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı

1980 yılı Kırıkkale merkez doğumluyum.İlkokulu 50.yıl İlköğretim Okulu,ortaokulu Kırıkkale Anadolu Lisesi,liseyi Trabzon Yomra Fen Lisesi ve Kırıkkale Lisesinde okuduktan sonra 1998-2004 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde tıp fakültesi eğitimimi tamamladım.

2004-2012 yılları arasında sırasıyla Kırıkkale Sosyal Sigortalar Hastanesi,Kırıkkale Devlet Hastanesi,Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi acil servis sorumlu hekimi olarak görev aldım.

2010-2011 yılları arasında Van- Çaldıran Hudut taburunda yedek subay olarak askerliğimi yaptım.

10 mayıs 2012 tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığının yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde ilimizde yeni kurulan Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar,Programlar ve Kanser Birimi birim sorumlusu olarak görevlendirildim.

Evli ve bir çocuk babasıyım.