KIRIKKALE İLİ I. TRSM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

“Kırıkkale İli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi İl Koordinasyon Kurulu 1. Toplantısı Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonunda 05/11/2015 tarihinde, saat 14.00’te, İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden Şube Koordinatörü Dr. Meral BOYABATLI başkanlığında Ruh Sağlığı Programları Birim Sorumlusu Sağlık Memuru Oktay BARAN, İl Sağlık Müdürlüğünden Şube Müdürü Dr. Emel YÜKSEL, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Hastanesinden Psikiyatri Uzmanı Dr. Devrim ÖZTÜRK CAN, Kırıkkale Belediye Başkanlığından Sağlık İşleri Müdürü Vedat ÜLTEN, İl Emniyet Müdürlüğünden Psikolog Yavuz ERCAN, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet CÜNNÜK, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Psikolog Elif EKER BİLGE  ve Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğünden İş ve Meslek Danışmanı İsmail ÜNAL’ın katılımı ile müdürlüğümüz Ruh Sağlığı Programları Birimi sekreteryasında gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu toplantıda söz alan katılımcı kurum temsilcileri Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesinde kurulmuş olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin sorunları hakkında görüşlerini belirtmiş ve ortaya konulan çözüm önerileri doğrultusunda kararlar alınmıştır.

Kurul üyeleri bir sonraki toplantısını Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde 2016 Mart ayında toplanmak üzere toplantıya son vermiştir.

ad d gg sp